Email info@studiosemaphore.nl Call us +31 6 144 07 832
Email info@studiosemaphore.nl Call us +31 6 144 07 832

Onze diensten

We bieden op maat gemaakte ervaringen en oplossingen voor elk bedrijf!

Op maat gemaakte ervaring

Wij maken in co-creatie met onze opdrachtgever of ontwerpen voor jou een complete ervaring. Het Semaphore team is van alle markten thuis, dus vanaf het eerste idee tot trainen van uw werknemers in het gebruik en de sleutel overhandigen, wij maken het voor jou zoals jij het wilt.

Een unieke ervaring speciaal toegespitst op de behoefte van jouw organisatie.

Creatieve sessies

Wil jij in jouw bedrijf het een keer “helemaal anders” doen? In een aantal creatieve sessies zoeken we samen met jou uit wat behoefte achter jouw vraag is en gebruiken we onze ervaring om manieren  te bedenken hoe jij jouw trainingen of promotie een vernieuwende draai kunnen geven.

Game design

Waar begin je met een idee? Heb je hulp nodig bij de start van jouw beleving? Wij helpen graag mee om met jou uit te zoeken welk soort verhaal of technische oplossing past bij jouw behoeften. Door slim ontwerp van uitdagingen voor de spelers kunnen we het plezier van een prachtige ervaring gebruiken voor het overbrengen van uw boodschap.

Contact

Enthousiast geworden over de dingen die we doen en maken? Kom eens langs, dan kletsen we eens onder het genot van een goed kopje koffie.

Bel ons op +31 614 407 832 of stuur ons een e-mail naar info@studiosemaphore.nl